Aareon Update 2017

Ook dit jaar weer zijn er interessante parallelsessies voor jullie samengesteld, maar ook komen er fantastische gastsprekers, zoals voormalig minister-president Jan Peter Balkenende en F1-coureur Robert Doornbos. Wil je hier graag bij zijn? Meld je hier dan snel voor aan.

LIVING THE CHANGE!

Aanmelden

Wij nodigen u van harte uit op de Aareon Update op 22 juni a.s. bij Theater Orpheus in Apeldoorn!

Programma

Vanaf 9.30 uur verwelkomen wij u graag bij Theater Orpheus in Apeldoorn, waarna om 10.00 uur het ochtendprogramma van start gaat.

Na een openingswoord door de directie van Aareon geven wij graag het woord aan Jan Peter Balkenende. Voormalig minister-president en hoogleraar Governance, Institutions and Internationalisation aan de Erasmus Universiteit.

Na Jan Peter Balkenende en een korte pauze neemt Robert Doornbos het woord. Hij geeft een kijk in de snelle wereld van de autosport en legt enthousiast de link tussen race- en bedrijfsleven.

U kunt een kijkje nemen door de HoLolens en m.b.v. onze jobsimulator kunt u ervaren hoe het is om uw kantoorwerkzaamheden te verrichten wanneer robots het werk hebben overgenomen.

Tussen de middag wordt een gevarieerde lunch geserveerd.

Vervolgens start het middagprogramma. U kunt een keuze maken uit verschillende interessante parallelsessies. De parallelsessies zijn verdeeld in 3 tijdsblokken met ieder 5 sessies. U kunt zelf een keuze maken uit de sessies die uw interesse hebben.

Als afsluiting van de dag kunt u onder het genot van een drankje nog eens rustig napraten over de bijeenkomst.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Klik hier voor het overzicht van de parallelsessies en om u aan te melden.

Locatie

Orpheus Apeldoorn

Soerenseweg 10 - Apeldoorn (7314 CD)

Aareon Update

Wilt u meer weten?

Contact Trial aanvragen