Facility Management Software

Wat is Facility Management Software?

Facility Management Software is een softwaresysteem dat ondersteuning, inzicht en overzicht biedt binnen diverse facilitaire processen in uw organisatie, waar u ook bent. De software optimaliseert en professionaliseert uw dienstverlening en geeft u inzicht in processen middels rapportages, zodat u tijdig kunt bijsturen. Immers, de tevredenheid van uw interne klanten is uw grootste uitdaging.

Facility Management Software wordt in de praktijk ook wel een FMIS genoemd. Een geïntegreerd systeem waarmee informatie wordt verschaft over diverse facilitaire processen binnen uw organisatie.

De software zelf samenstellen

De mogelijkheden van Facility Management Software zijn enorm. Facilitor biedt standaard software met meer dan 30 modules, zodat u de software zelf kunt samenstellen. Zo kunt u gemakkelijk in een later stadium modules aan- of uitschakelen.

Wilt u voor specifieke processen liever gebruik blijven maken van een huidig systeem? Geen probleem. Facilitor is makkelijk te koppelen, zo hebben wij al meer dan 2.500 koppelingen gerealiseerd met andere systemen en leveranciers. Geen zorgen dus dat uw huidige systeem niet met Facilitor samen kan.

Voordelen Facility Management Software

Facilitor biedt Facility Management Software met eindeloos veel mogelijkheden en voordelen. Naast dat u minstens 1 FTE kunt besparen, biedt het ook overzicht en flexibiliteit. Bovendien is de software makkelijk in gebruik, wat de tevredenheid van uw medewerkers positief beïnvloedt. Enkele voordelen van Facilitor:

1. Open en eerlijk advies

Door het stellen van vragen komen wij achter uw wensen op het gebied van uw processen. Kunnen dingen niet of zijn keuzes niet handig, verwacht dan ook een eerlijke 'nee'. Door onze ervaring zullen wij altijd met alternatieven komen.

2. Standaard & flexibele software

Vanwege de standaard en flexibele programmatuur is het systeem in hoge mate configureerbaar, inzetbaar voor zowel grote als kleine organisaties en eenvoudig aanpasbaar aan nieuwe situaties.

3. U betaalt voor wat u gebruikt (geen grote investeringen)

Ons systeem is opgebouwd uit meer dan 30 modules, zodat u de software zelf kunt samenstellen. Hierdoor betaalt u voor wat u gebruikt.

4. Makkelijk te koppelen

Een open grondhouding, stabiele basis en makkelijk te koppelen met andere systemen en leveranciers. Ruime ervaring: we hebben al meer dan 2.500 koppelingen gerealiseerd.

5. Gebruiksvriendelijk (98% klanttevredenheid)

Makkelijk in gebruik en toegankelijk op alle devices, waar u ook bent. Ons systeem wordt door onze ruim 170.000 gebruikers als gebruiksvriendelijk en intuïtief ervaren. Daarnaast sparren we voortdurend met klanten over nieuwe oplossingen, ontwikkelingen en succesvolle werkmethoden.

6. Up-to-date software (kosteloos & inclusief)

Altijd de beschikking over de nieuwste release waarin de laatste technieken, upgrades en best practices zijn opgenomen. Onderhoud en updates gebeuren on the fly, zodat gebruikers géén hinder ondervinden.

7. ISO 27001-gecertificeerd

U mag uw gegevens bij ons in goede handen veronderstellen. ISO27001-gecertificeerd zijn betekent dat de Facilitor-organisatie in control is voor wat betreft de Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid van alle informatie binnen de scope van de certificering.

Zij gingen u voor

Bekijk meer cases

Zij werken al met Facilitor

Wilt u meer weten?

Contact Trial aanvragen