Facility Management

Voordelen

Of het gaat om besparing van tijd en/of kosten, meer gebruikersgemak, transparantie of optimalisatie van uw processen, wij denken graag met u mee.

Optimaal Facility Management

Een vlekkeloze ontvangst van uw gasten, van parkeerplek tot badge en een persoonlijke ontvangst. Snel en makkelijk een vergadering organiseren, verzekerd zijn van vergaderruimte waarin alles geregeld is, van beamer tot catering. Het adequaat beheren van uw contracten met leveranciers, huurders of onderhoudsbedrijven draagt bij aan een professionele bedrijfsvoering. Alle contactgegevens van relaties, gebruikers, leveranciers, uitvoerders, vastgoedgegevens en werkplekken beschikbaar.

Gemak dient de mens

Tijdens de drukte van een werkdag moet er veel geregeld worden, het organiseren van vergaderingen, het ontvangen van bezoekers, een melding over een kapotte lamp of een klacht. En iedereen wil dit goed en snel geregeld hebben, zonder uitgebreide mails of telefoontjes over en weer, vanaf je werkplek, of als je onderweg bent vanaf je smartphone of tablet, waar of wanneer dan ook.

En als dan vanaf het moment van de melding of reservering iedereen wordt geïnformeerd en de benodigde actie wordt ondernomen, dan heeft u er geen omkijken meer naar.

Overzicht en inzicht

Alle betrokkenen binnen de organisatie, en eventueel ook b.v. leveranciers buiten de organisatie, zijn goed op de hoogte en hebben alle benodigde informatie tot hun beschikking. Ze zien zelf wat de status is van hun melding, of welke actie zij moeten nemen. Via de Kennisbank vindt men antwoorden op veelgestelde vragen waardoor het aantal meldingen afneemt.

Correcte, eenduidige en actuele informatie is cruciaal om inzicht en overzicht te hebben. Met deze informatie kan worden bijgestuurd waar nodig om de efficiëntie en effectiviteit van uw dienstverlening te kunnen vergroten. Realtime informatie die op grafische wijze weergegeven kan worden in instelbare dashboards. Zo krijgt u de informatie waarmee u in één oogopslag ziet hoe uw afdeling op dit moment functioneert, of SLA’s gehaald worden.

Verdere optimalisatie met ‘Inkoop en Bestellen’

Het bestellen van een bloemetje of kantoorartikelen, de afhandeling van meldingen of klachten door derden, het kan allemaal geregeld worden vanuit hetzelfde portaal. En dan is alles geregeld, de verplichtingen, de autorisaties, de order automatisch naar de leverancier en de volledige financiële afhandeling. Hiermee worden alle overbodige handmatige activiteiten uit het proces gehaald en dit levert al gauw zo’n 40% tijdsbesparing op in het proces.

Wilt u meer weten?

Contact Trial aanvragen