Modulair Systeem

Facilitor biedt standaard software die u zelf kunt samenstellen. Wilt u in een later stadium modules aan- of uitschakelen? Geen probleem. U bepaalt zelf van welke modules u gebruik maakt.

Blijft u voor specifieke processen liever gebruik maken van een huidig systeem? Ook geen probleem. FACILITOR is makkelijk te koppelen, zo hebben wij al meer dan 2.500 koppelingen gerealiseerd met andere systemen en leveranciers.

Beheer

Het beheer van huisvesting brengt veel activiteiten met zich mee zoals planning, onderhoud, overzicht, status etc. Alle informatie in één systeem en vandaar uit alle benodigde taken kunnen uitvoeren biedt veel tijdswinst, gemak en efficiency op.

Lees meer...

Inkoop

Het complete proces van inkopen en bestellen automatiseren levert tot wel 40% tijdsbesparing op. Van de bestelling tot en met de afhandeling van de factuur en de koppeling met uw financiële systeem, alle overbodige handmatige activiteiten worden voorkomen. Dit betekent gemak voor de besteller en een gestructureerd en gestroomlijnd inkoopproces voor uw organisatie.

Lees meer...

Service Management

Met Facilitor bieden we een complete infrastructuur waarmee het mogelijk wordt een breed spectrum aan services te ondersteunen. U kunt hierbij denken aan zowel actiegerichte als informatiegerichte diensten.

Lees meer...

Vastgoed Management

Operationele, tactische en strategische performance van uw vastgoedobjecten en installaties overzichtelijk in één systeem. Realtime informatie middels rapportages en KPI dashboards. Toekomstige investeringen overzichtelijk weergegeven in een meerjaren onderhoudsbegroting.

Lees meer...

Management Informatie

Alle betrokkenen binnen en buiten de organisatie zijn goed op de hoogte en hebben alle benodigde informatie tot hun beschikking. Met deze informatie kan waar nodig worden bijgestuurd om de efficiëntie en effectiviteit van uw dienstverlening te kunnen vergroten. Zo krijgt u informatie waarmee u in één oogopslag ziet hoe uw afdeling op dit moment functioneert en of SLA’s gehaald worden.

Lees meer...

Specials

Modules waar niet vaak bij stil wordt gestaan, maar die het gebruiksgemak en de professionaliteit van uw organisatie aanzienlijk kunnen verbeteren.

Lees meer...