Specials

Modules waar niet vaak bij stil wordt gestaan, maar die het gebruiksgemak en de professionaliteit van uw organisatie aanzienlijk kunnen verbeteren.

Mobile

Mobile

FACILITOR Mobile maakt gebruik van de locatie om het aanbod specifiek te beperken tot daar waar u nu bent. FACILITOR Mobile biedt handig toegang tot de open meldingen en opdrachten, de gegevens van alle ruimten, plattegronden, werkplekken en objecten die u tegenkomt. Ook kan een lege zaal of flexwerkplek ter plekke worden gereserveerd, een melding worden ingeschoten en een no-show worden geregistreerd. Inspecties kunnen uiteraard ook via Mobile eenvoudig worden afgehandeld. FACILITOR Mobile werkt op alle smartphone platformen en is in zijn geheel geïntegreerd met de rest van FACILITOR.

Multi Language

Bij installatie van FACILITOR wordt gekozen in welke taal/talen het systeem moet werken voor uw organisatie. Als er voor meerdere talen wordt gekozen, kan elke gebruiker zelf kiezen in welke taal de applicatie moet verschijnen. De meertaligheid (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Noors en Zweeds) is synchroon te gebruiken en elke gebruiker krijgt de informatie in zijn eigen gekozen taal te zien.

Multi Language
Security

Security

Een module voor zowel de receptie als de beveiliging om dienstrapportages met tijdstip en omschrijving, looprondes, het registreren van bezoekers en het gepland uitvoeren van inspecties bij te houden. Tevens zijn andere scenario's of taakomschrijvingen te definiëren naar onze software.

Crossdomain (XD)

Voor professionele (facilitaire) dienstverleners die meerdere FACILITOR-omgevingen gebruiken biedt de XD-module extra functies die het mogelijk maken om overzichten over verschillende omgevingen bij elkaar te zien. Dit gaat o.a. om de overzichten van meldingen, opdrachten, contacten, facturen en bedrijven. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden indien je meerdere omgevingen beschikt.

Crossdomain (XD)
PPS Advanced Monitoring

PPS Advanced Monitoring

De PPS Advanced Monitoring module is voor het ondersteunen van DBFMO projecten ontwikkeld. Het monitoren en volgen van de meldingen is cruciaal voor de bonus-malus afspraken binnen een PPS en met deze module kunnen eisen, zoals die in de Output-Specificatie zijn vastgelegd, direct in de basisregistratie en het proces worden opgenomen. Het doel hierbij is realtime inzicht en periodieke maandrapportages die daadwerkelijk met de spreekwoordelijke “druk op de knop” wordt geproduceerd. Het gehele proces wordt ondersteund, inclusief de vereiste expliciete instemming van de opdrachtgever bij correcties.

Wilt u meer weten?

Contact Trial aanvragen