De mensen achter Facilitor

Koen Reefman

Developer

Onze afdeling zorgt ervoor dat FACILITOR intuïtief te gebruiken is en dat alles achter de schermen werkt zoals bedoeld. FACILITOR biedt de mogelijkheid om volledig klantgericht te werken en het is onze uitdaging om op elke vraag een passend antwoord te geven. Je merkt niets van ons zolang wij ons werk goed doen, maar wij weten wel hoe het komt dat er zoveel mensen met plezier naar hun werk gaan.

Marcel Bourseau

Consultant / Projectleider

Als consultant / projectleider heb ik al veel projecten afgerond, bij woningbouwcorporaties, zorginstellingen en hogescholen. Naast de pure FACILITOR implementaties ben ik ook nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitrol van de nevenproducten Mareon, Plato en FacilitorCARE. Ook projecten als een energiemonitor in FACILITOR via een koppeling met het betreffende GBS vind ik leuke uitdagingen.
Ik werk hier inmiddels ruim 20 jaar.

Yustin Brand

Account Manager

Het mogen werken met en betrokken zijn bij organisaties en hun bedrijfsprocessen maakt mijn baan heel uitdagend. Veel bedrijfsprocessen zijn gelijk, maar de insteek is elke keer weer anders.

Omgaan met mensen op een empathische en enthousiaste manier is voor mij de manier van werken. No-nonsense en geen gladde verkooppraatjes, maar een goed en eerlijk advies en doen wat je daadwerkelijk zegt en belooft.

Ruud Lipper

Support & Training

Als onderdeel van support en training heb ik veel contact met onze klanten. Dit gaat via verschillende kanalen: ons ticketsysteem, telefoon, e-mail, de chat of heel persoonlijk als we langskomen om gebruikers te trainen. Het persoonlijke contact met klanten vind ik een enorme toegevoegde waarde omdat ik dan antwoorden op vragen heel direct naar de klant zijn specifieke situatie kan vertalen. En dat levert dus hoge klanttevredenheid op :-)

Suzan Wiegerinck

Consultant

Na al vele jaren als consultant werkzaam te zijn geweest in diverse sectoren, ben ik in 2015 in dienst gekomen bij Facilitor. Een bedrijf dat mij past als een warme jas. Ik werk in een fijn no-nonsense team, waarin wij samen streven naar het vinden van de juiste oplossingen voor onze klanten, met als voornaamste doel hun ‘business’ inzichtelijker en makkelijker te maken. Inmiddels heb ik al vele leuke en interessante opdrachten mogen doen. En ik kijk uit naar alle mooie dingen die ik nog mag gaan doen voor en vooral ook met onze klanten!

Peter Feij

Algemeen Directeur

Hier bij Facilitor kunnen we met een geweldig stel collega’s en uitstekende software het werk van veel mensen aangenamer maken. Met het weg-automatiseren van overbodige handelingen en nep-keuzes en praktische ondersteuning van werkzaamheden blijft het handelen naar menselijk inzicht over. Daarin kun je het verschil maken met de dingen die er wél toe doen. De menselijke maat in de wereld lijkt wel eens zoek, wij proberen die op ons gebied juist te versterken. FACILITOR is voor mensen, niet voor computers.

Pieter van Heijst

Sales Manager

In 2010 ben ik begonnen bij Facilitor als Account Manager en sinds 2016 ben ik werkzaam als Sales Manager. De combinatie van compleet verschillende bedrijven en klanten bezoeken, het adviseren in het gebruik van Facilitor en het aansturen en coachen van de Account Managers zijn mijn drijfveer.

Matthijs Koetsier

Account Manager

Wat ik ontzettend leuk vind aan mijn baan is dat ik met een grote diversiteit van soorten bedrijven en organisaties te maken heb. Geen organisatie is hetzelfde, waardoor ik veel afwisseling in mijn baan ervaar. Meedenken met de klant om zo tot een goed resultaat te komen zijn aspecten die mijn baan erg leuk en uitdagend maken. Geen “klant-leverancier” verhouding, maar opzoek gaan naar een partnering; daar ga ik voor!

Jos Groot Lipman

Developer

Binnen Facilitor werk ik aan de kernfunctionaliteit van de applicatie. Daarnaast verzorg ik de inrichting en het beheer van alle hosted omgevingen. Ik heb de hele groei van Facilitor mogen meemaken. Ooit was de vraag ‘hoe maak je eigenlijk een website’, tegenwoordig doen we minstens drie releases per jaar.

Omdat ik er al vanaf het begin bij ben geweest heb ik enorm veel kunnen leren: nieuwe technieken en oplossingen worden niet geschuwd. Dat maakt dat werken voor Facilitor altijd uitdagend blijft.

Arthur Egberink

Consultant / Projectleider

In de dubbelrol van projectleider en consultant begeleid ik implementaties en veranderprojecten. In deze rol heb ik ook diverse PPS/DBFMO projecten mogen begeleiden en implementeren. Het hierbij optreden als projectleider en het tot een goed einde brengen om het optimale resultaat –klanttevredenheid- te bereiken blijft een mooie uitdaging. De positieve reactie van klanten hierop geven me voldoening.

Missie

De wil en de passie hebben en gebruiken om de beste software en service in de markt te bieden om klanten te helpen maximale efficiëntie te bereiken in hun ondersteunende processen. Dit doen wij op een continue, iteratieve en persoonlijke wijze waarbij nieuwe inzichten, klantwensen en technische mogelijkheden telkens leiden tot een volgende verbeteringsslag.

Visie

Voorop blijven lopen met de beste mensen, de beste software, inzet van state-of-the-art technologie en deze zinvol inzetten op basis van klantwensen, de eigen visie en kennis van processen. Het doel is altijd om organisaties in staat te stellen maximale efficiëntie te bereiken in hun (ondersteunende) processen.

De geschiedenis van Facilitor

Facilitor - Opgericht in 1988

Al vanaf de oprichting is Facilitor actief in de wereld van facility management, service management en gebouwbeheer. Sindsdien is Facilitor uitgegroeid tot een volledig web-based Facilitair Management Informatie Systeem, ook wel FMIS genoemd. Er is een compleet platform ontstaan, voor zowel professionals, zelfservice-gebruikers en externe systemen, waarmee diverse facilitaire afdelingen en ondersteunende bedrijven met elkaar verbonden kunnen worden.

Onderdeel Aareon Group

Aareon is Europa's marktleider op het gebied van softwaresystemen en consultancy voor de vastgoedmarkt. Haar bedrijfsactiviteiten richten zich op het optimaliseren van de door IT ondersteunde bedrijfsprocessen van kleine-, middelgrote- en grote vastgoedorganisaties. Hiertoe biedt Aareon een breed assortiment van producten en diensten die bestaat uit consultancyservices, softwareoplossingen, IT-diensten en ondersteuning.

www.aareon.nl

Onderdeel Aareal Bank

Aareon AG is een volle dochter van de in Mainz (Duitsland) gevestigde Aareal Bank. De Aareal Bank is één van de leidende internationale en in vastgoed gespecialiseerde banken. Zij richt zich op het segment van gestructureerde vastgoedfinanciering en consultancydiensten. Als de grootste dochter en marktleider in Duitsland is Aareon van strategisch belang voor de Aareal Bank in de vastgoedindustrie.

www.aareal-bank.com