Procurement Software

Het complete proces van inkopen en bestellen automatiseren levert tot wel 40% tijdsbesparing op. Van de bestelling tot en met de afhandeling van de factuur en de koppeling met uw financiële systeem, alle overbodige handmatige activiteiten worden voorkomen. Dit betekent gemak voor de besteller en een gestructureerd en gestroomlijnd inkoopproces voor uw organisatie.

Ontdek onze procurement software

Bent u op zoek naar inkoop software, ook wel Procurement software genoemd? Ontdek de mogelijkheden en voordelen van Procurement to pay van FACILITOR.

Wat is Procurement?

Het doel van procurement is om processen en transacties van uw organisatie elektronisch te laten verlopen, ook wel procurement to pay genoemd. Met e-procurement kunnen procedures in de organisatie efficiënter plaatsvinden. De software biedt transparantie, kostenreductie en efficiency voor de organisatie en zijn medewerkers. De mogelijkheden wat betreft e-procurement van Facilitor zijn eindeloos. Meer dan 10 branches worden ondersteund door de software.

Met de e-procurement software van Facilitor worden uw procedures inzichtelijk en beheerbaar. Minstens 1 FTE kan vaak bespaard worden.

De voordelen van Procurement

Procurement software en ook wel procurement system genoemd, biedt veel voordelen. Het geeft niet alleen transparantie, maar is ook kosten reducerend en efficiënt. Bovendien heeft het een groot gebruiksgemak voor uw medewerkers. De voordelen van FACILITOR:

  • De procurement software is gebruiksvriendelijk voor uw medewerkers
  • De software is op elk device te gebruiken
  • De koppeling met interne en externe systemen is mogelijk met procurement
  • 100% web-based
  • Als SaaS en licentie beschikbaar


Modules

De mogelijkheden van de procurement software van Facilitor zijn enorm. Het bestaat namelijk uit verschillende modules. Als messenger is het bijvoorbeeld intern te gebruiken. Contracten, sleutels en voorraad kunnen worden beheerd in het systeem met een uitleenmodule. Mocht uw organisatie over verschillende ruimtes beschikken dan kunt u gebruik maken van de ruimtebeheer module. Uw huidige systeem kan prima worden gekoppeld met FACILITOR. De procurement software van Facilitor biedt koppelingsmogelijkheden met meer dan 2500 systemen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat FACILITOR niet samen kan met uw huidige systemen.

Wilt u meer weten?

Contact Trial aanvragen