Vacature consultant

Vind je het een uitdaging om met een professioneel team een nieuw softwaresysteem bij onze relaties te implementeren? Word je enthousiast bij het idee dat je gebruikers kunt begeleiden tijdens een belangrijke verandering in hun dagelijkse werk? Ben je klantgericht, pro-actief, zuig je snel nieuwe informatie op en heb je de drive om jezelf continu te blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken!

Functieomschrijving

Je vindt het belangrijk om klanten een oplossing te kunnen bieden waarmee zij hun ondersteunende processen kunnen verbeteren.

Als consultant implementeer je FACILITOR bij onze relaties. Samen met de relatie stel je de inrichting vast en begeleid, adviseer en train je de gebruikers. Deze implementaties kennen een projectmatige aanpak en worden in samenwerking met het projectteam van de relatie en met je collega’s binnen Facilitor uitgevoerd.

Functie-eisen

 • Je vindt het een uitdaging om de functionele inrichting en het gebruik van FACILITOR af te stemmen op de bedrijfsprocessen van de klant
 • Pro-actief en klantgerichte houding met een gezonde nieuwsgierigheid om de nieuwste ontwikkelingen op jouw werkgebied bij te houden
 • Minimaal een HBO-opleiding (bedrijfs-)informatica of vergelijkbaar
 • Kennis van facility management, inkoop, HRM, huisvesting en/of ICT processen en systemen is belangrijk
 • Feeling met de binnenkant van programmatuur (SQL, Javascript, HTML)
 • Klantgericht en analytisch ingesteld
 • Goede mondelinge communicatie en presentatie

Bedrijfsprofiel

Facilitor ontwikkelt haar eigen producten en diensten en implementeert deze binnen verschillende branches. De afdeling Consultancy zorgt daarbij voor een juiste en tijdige implementatie van FACILITOR bij de klant.

Organisatie

Facilitor B.V. is in 1988 opgericht en sinds 1992 actief in de wereld van facility management, service management en gebouwbeheer. Sinds 1998 houdt Facilitor zich bezig met FACILITOR, dat van een gebouwbeheersysteem met servicedesk module is uitgegroeid tot een compleet systeem voor de ondersteuning van het secundaire proces. Inmiddels wordt FACILITOR door meer dan 230.000 gebruikers bij hun dagelijks werk benut.

Facilitor is onderdeel van de Aareon Groep en behoort tot de top 3% van financieel gezonde bedrijven van Nederland. Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal), outsourcing en consultancy. Aareon is vertegenwoordigd in 6 Europese landen op 29 locaties en bedient met 1.500 medewerkers meer dan 2.500 vastgoedbedrijven die samen 10 miljoen verhuurbare eenheden beheren.

Facilitor is een zelfstandig opererende business unit en gevestigd in Enschede.

Wat bieden wij?

 • Solide, sterk groeiende en internationale werkgever
 • Een informele en flexibele werkomgeving in Enschede
 • Een team georiënteerde bedrijfscultuur
 • Pensioenbijdrage

Sollicitatie en contact

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving?​ Is dit wat je wilt? Dan horen wij liever vandaag dan morgen van je! Mail je volledige CV en korte motivatie naar vacature@facilitor.nl. ​

Wilt u meer weten?

Contact Trial aanvragen